Over ons


Wie is VERIMED MEDICAL SUPPLY?

Verimed Medical Supply bvba is een groothandel gespecialiseerd in medische apparatuur en toebehoren. Reeds sinds 1996 staat Verimed Medical Supply garant voor kwaliteit en service. Dankzij een ervaren team enthousiaste medewerkers, kwalitatief hoogstaande producten en een uitstekende dienst na verkoop heeft Verimed Medical Supply door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd binnen de cardiologische wereld. Onze positie van marktleider spruit dan ook voort uit de talloze mooie referenties die wij kunnen voorleggen.


Wat doet VERIMED MEDICAL SUPPLY ?

Verimed Medical Supply verdeelt hoofdzakelijk medische apparatuur voor cardiologen in België en Luxemburg. Recentelijk heeft Verimed Medical Supply zijn aanbod uitgebreid met elektroden en defibrillatoren. Het doel van Verimed Medical Supply is tweeërlei: Enerzijds een gamma vernieuwende producten aanbieden om cardiologische diagnoses te verfijnen, anderzijds de levenskwaliteit en het comfort van de patiënt verbeteren. Op deze website vindt u een beknopte kennismaking met ons uitgebreid aanbod. Daarnaast reiken wij u ook algemene informatie aan over de technieken die gerelateerd zijn aan het Verimed Medical Supply aanbod. Dit aanbod bestaat voornamelijk uit: holters, ergo-apparatuur, bloeddrukmeters, elektroden, defibrillatoren, …


Waar is VERIMED MEDICAL SUPPLY actief?

Verimed Medical Supply is voornamelijk actief in België en Luxemburg, daar wij de exclusieve verkooprechten hebben van het NOVACOR-gamma voor deze sectoren. U vindt ons dan ook vooral terug op de afdeling cardiologie en nierdialyse binnen het ziekenhuis. Daarnaast hebben ook tal van gerespecteerde cardiologen de weg naar onze firma gevonden, daar ook zij privé met degelijke holterapparatuur willen werken.

Waar kan je ons vinden?

Hoe kan je ons contacteren?

Verimed Medical Supply is voornamelijk actief in België en Luxemburg, daar wij de exclusieve verkooprechten hebben van het NOVACOR-gamma voor deze sectoren.


Verimed Medical Supply
Serskampsteenweg 238, B-9230 Wetteren
+32 (0)9 366 10 20
+32 (0)9 366 10 24
sec@verimed.be
Ma-Vr: 9u00 - 17u00

Voor al uw vragen

Contacteer ons