Your partner in heartrate control
NederlandsFrancais
HomeContact
BedrijfProductenContractLinks

Wie is VERIMED MEDICAL SUPPLY?

Verimed Medical Supply bvba is een groothandel gespecialiseerd in medische apparatuur en toebehoren. Reeds sinds 1996 staat Verimed Medical Supply garant voor kwaliteit en service. Dankzij een ervaren team enthousiaste medewerkers, kwalitatief hoogstaande producten en een uitstekende dienst na verkoop heeft Verimed Medical Supply  door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd binnen de cardiologische wereld.  Onze positie van marktleider spruit dan ook voort uit de talloze mooie referenties die wij kunnen voorleggen. 

Wat doet VERIMED MEDICAL SUPPLY ? 

Verimed Medical Supply  verdeelt hoofdzakelijk medische apparatuur voor cardiologen in België en Luxemburg. Recentelijk heeft Verimed Medical Supply  zijn aanbod uitgebreid met elektroden en defibrillatoren. Het doel van Verimed Medical Supply is tweeërlei: Enerzijds een gamma vernieuwende producten aanbieden om cardiologische diagnoses te verfijnen, anderzijds de levenskwaliteit en het comfort van de patiënt verbeteren.
Op deze website vindt u een beknopte kennismaking met ons uitgebreid aanbod. Daarnaast reiken wij u ook algemene informatie aan over de technieken die gerelateerd zijn aan het Verimed Medical Supply aanbod. Dit aanbod bestaat voornamelijk uit: holters, ergo-apparatuur, bloeddrukmeters, elektroden, defibrillatoren, …

Waar is  VERIMED MEDICAL SUPPLY actief? 

Verimed Medical Supply is voornamelijk actief in België en Luxemburg, daar wij de exclusieve verkooprechten hebben van het NOVACOR-gamma voor deze sectoren. U vindt ons dan ook vooral terug op de afdeling cardiologie en nierdialyse binnen het ziekenhuis.  Daarnaast hebben ook tal van gerespecteerde cardiologen de weg naar onze firma gevonden, daar ook zij privé met degelijke holterapparatuur willen werken.


Hoe VERIMED MEDICAL SUPPLY contacteren? 

Voor contact informatie: zie contact pagina